BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, April 4, 2011

MY BIRTHDAY!!!!

yippie...esok hari jadi saya..x sabar rasa...nanti korang semua bagilah hadiah ye...hehehehe..gurau je..jgn salah faham pulak...tapi saya harap my bff ingat hari jadi saya....saya ingat hari jadi dia semua..cuma x bagi hadiah je....insyallah saya akan bagi hadiah kat hanis...sorry lah lambat sikit hanis..saya sibuk.. xleh nak gi beli...ayah saya keje..saya dah bagi hadiah ke nick n aqiel...muiz...nanti.. ye....hmmmm...bye3....guys...

Sunday, April 3, 2011

Monday, March 14, 2011

Bosan bosan bosan!!!!!!!!

eeeeee..bosannyalah..cuti sekolah ni..heh~...nak gi sekolah rasa..tapi adakala tu masa cuti sekolah ada jugak x bosan..heh~....eeeee...lepasa balik kampung...main fb,blog,fb,blog..heh~..makan pun x selera..saya rindu kat mak saya yg duduk kat Mekah sbb buat umrah..tulah...saya sampai mengamuk masa mak saya nak gi tu..heh~..x kira ah ada org ramai ke x..i don't care...heh~...saya ni kalau terpisah sikit ngan mak,ayah dan adik-beradik,mesti nak nangis..biasalah saya kan..hehehehe..

TUKAR BLOGGER..

Salam..heh~..lege rasa..cantik x blog baru saya???..saya tukar yg my family tu..malas ah nak buat yg tu..so saya tukarlah..hmmm..harap2 korang suka semua..lagu pun best..hehehehehe..kalau sesiapa x suka lagu ni..jgn marah ek..sbb bagi saya best..eeeeee..geramnyelah dgn blog baru saya ni..biasalah ula2..nanti tengok ah..hahahaha...