BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

I made this widget at MyFlashFetish.com.

Monday, March 14, 2011

Bosan bosan bosan!!!!!!!!

eeeeee..bosannyalah..cuti sekolah ni..heh~...nak gi sekolah rasa..tapi adakala tu masa cuti sekolah ada jugak x bosan..heh~....eeeee...lepasa balik kampung...main fb,blog,fb,blog..heh~..makan pun x selera..saya rindu kat mak saya yg duduk kat Mekah sbb buat umrah..tulah...saya sampai mengamuk masa mak saya nak gi tu..heh~..x kira ah ada org ramai ke x..i don't care...heh~...saya ni kalau terpisah sikit ngan mak,ayah dan adik-beradik,mesti nak nangis..biasalah saya kan..hehehehe..

TUKAR BLOGGER..

Salam..heh~..lege rasa..cantik x blog baru saya???..saya tukar yg my family tu..malas ah nak buat yg tu..so saya tukarlah..hmmm..harap2 korang suka semua..lagu pun best..hehehehehe..kalau sesiapa x suka lagu ni..jgn marah ek..sbb bagi saya best..eeeeee..geramnyelah dgn blog baru saya ni..biasalah ula2..nanti tengok ah..hahahaha...